Yleiset varausehdot:

Ehdot tulevat voimaan, kun asiakas on maksanut eräpäivään mennessä ennakkomaksun, joka on 30 % majoitushinnasta. Loppuosa maksusta tulee maksaa ilmoitetulle tilille 3 viikkoa ennen majoituksen alkua.

Viime hetken varausten (majoituksen alkuun vähemmän kuin 3 viikkoa) maksut tulee maksaa yhdellä kerralla. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2 - 3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen huoltajan tai vuokranantajan kanssa.

Minimivarausajat:

Kevään sesonkiviikoilla vuokra-aika on pääasiallisesti Lauantai-lauantai. Korkean sesongin ulkopuolella voidaan sopia myös muun pituisista vuokra-ajoista vuokralaisen tarpeen mukaan. Minimivuokra-aika on 2vrk.

Kohteen käyttö:

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Vuokraan sisältyy kohteen vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja astiasto sekä kesäaikaan soutuveneen käyttö. Voit tuoda omat lakanat tai tilata erikseen vuokrattavat.

Asiakas huolehtii kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, joudumme perimään asiakkaalta siivousmaksun 150€. Etukäteen ostettuna siivousmaksu on 120 €. Avaimen unohtuessa oven avauksesta perii kulunsa kohteen huoltaja. Kadonneesta avaimesta joudumme perimään lisäksi uuden avaimen kustannukset.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonti ja tupakointi sisätiloissa on kielletty. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot lukuun ottamatta normaaliin asumiseen liittyviä pieniä vahinkoja ja kulumista. Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset pyydämme osoittamaan välittömästi vuokranantajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia emme valitettavasti voi huomioida.

 

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse vuokranantajalle. Mikäli peruutus tehdään vähintään 21 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 50 €. Peruutuksen tapahtuessa 20-14 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista pidätetään koko vuokra, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutuskuluilla. Kyseisessä tilanteessa asiakkaan on toimietteva luotettava selvitys tapahtuneesta (lääkärin todistus).

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Seuraavissa poikkeustilanteissa on vuokranantajalla oikeus perua varaus:

- Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este, force majour. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin ja lisäksi 40 € hyvityksen asiakkaalle aiheutuneista kuluista. Lisäksi Kelovalta IV pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.

- Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä